Gotland forts.

Onsdag morgon. På väg igen, nu mot södra Gotland.

Hoburgen, så långt söderut vi kan komma. Här hittade vi Hoburg
gubben som blickade ut över havet. 

Sten, sten och åter sten.

Vid buss stoppen kunde man köpa dricka, kaffe, kaka och även Kaffe med Musik :-)
Vi hade väldig tur med vädret hela tiden, det var inte direkt sol men ingen blåst och 24-26 grader varmt. Perfekt väder att vara ute och se sig omkring i.
På väg norrut blev det ett stopp vid Bottarve museigård. Här kunde man gå runt och titta på gamla saker och även handla för den som det ville. Bl.a fårskinn, kläder, sylt , te och mycket annat.

Sedan blev det lunch på Grå Gåsen. Det är här inne som TV programmet Så mycket bättre spelas in. Ska bli intressant att kolla på  programmet i höst och se hur kamerorna vinklar det hela till att se så tjusigt ut. Det var absolut inget fel på stället men man väntar sig att det ska vara mera flådigt där artisterna ska vara. Men för dem är det säkert väldigt skönt att få komma till ett sådant här naturnära ställe. Det var ett trevligt ställe med mycket god mat. Och ett väldigt populärt ställe. När första programmet sänds på TV i höst så kunde man tydligen köpa biljetter och titta på storbilds tv och äta samma mat som den artisten valt.

Kanske detta är en av stjärnorna år 2015??, sjunga kunde hon i alla fall,vår reseledare.

Matsalen

Och soffhörnan

Andra sidan av huset

Här sitter vi och äter god mat. Det är här inne artisterna befinner sig på kvällen när de sjunger varandras låtar. Ska kolla extra noga när de går in för det kan inte vara enkelt att gå i skyhöga klackar på dessa stenar.

Längst bak där scenen brukar vara kunde man nu sitta och äta.
Fortsättning följer......

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde