24 aug

Igår var dagen D för den stora Maxi festen. Det var detta jag köade för ute på Maxi för någon månad sedan för att få en sittplats. Det fanns 1800 sittplatser och 400 av dem var avsatta för personal och sponsorer. När föreställningen började sa de att det kommit 8000 personer men Pernilla skrev sedan på sin blogg att det var 11000!!!!!! Hela Laholms torg stängdes av fredagen och lördagen. Det var en gigantisk tillställning, och Maxi bjöd på hela kalaset!! Familjen Andreasson firade att det var 50 år sedan deras far Kjell öppnade sin första ICA butik i Laholm. 1979 öppnade ICA Maxi i Mellbystrand som den första ICA Maxi butiken i Sverige. Numera finns det 76 Maxi i landet.

Lördag eftermiddag såg det ut så här. Innanför avspärrningarna finns alla sittplatser. Ytan här framför fylldes sedan med allt folk som fick stå upp, och det var nästan fullt här också.

Tjusigt

Platserna var onumrerade och insläppet var kl 18, så först till kvarn. Vi hamnade långt bak, men med storbildsskärmarna (det fanns två) så kunde ändå alla se.

Scenen. Tjejen i röd jacka är Milla i Millas mirakel.

Charlotte Perelli, dålig bild men hon i alla fall.
Kvällen avslutades med ett tjusigt fyrverkeri. Tack Maxi Anders för att vi fick vara med om denna fantastiska kväll!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde