Gräsklippning?

Gammal bild
Mortlarna av mässing fick sig också en omgång och blev skinande blanka.Nya fläkten på plats. Hoppas nu den är riktigt effektiv också.




För en timma sedan var det strålande solsken, 23 grader på södersidan och 10 åt norr. Hade tänkt jag skulle gått ut och bara njutit i solstolen men vad hände?, jo en massa moln dök upp och det är bara lite sol då och då. Borde gå ut och klippa gräset istället men det är inte lika lockande, men man kommer ut i alla fall.



Nu är det färdigmålat här inne, nu får det vara ett tag. Alla dörrkarmar och dörrar är målade och det känns förbaskat härligt. Visst ja, jag har en karm och en dörr kvar (toaletten), men först får vi inhandla en ny dörr för den gamla gjorde de ett hål i när pannan skulle ut. Sedan är det golvlisterna som också ska bli vita så småningom, men det får kanske vänta tills nästa år. Tyckte att vi bara hade ett mindre projekt på gång när vi började med att byta panna och bygga vindfång. Men då resulterade det i att vi måste byta fläkt också (inte mig emot för den gamla var hemsk) men det för med sig en massa annat när man påbörjar ett arbete i äldre hus. Idag kom fläkten på plats, kryddhyllan upp, men den var för kort så nu ska det bara sättas dit en passbit också. Hålet som är döljer jag med kryddburkarna så länge, fungerade jättebra. En del kakel råkade också följa med när vi skulle ta loss ett skåp..... men det får Mange rätta till. Sedan är det en strykning till på vindfånget och så ska fönsterna komma på plats och takrännor upp, Phu....



Före målningen och.... Efter. Jag är nöjd.








Kommentarer

Ulla sa…
Jaaa det blev jättefint. Duktig och ihärdig är du.

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch

19 mars