Clara i L Tjärby

Inte lätt att få dem tillsammans på ett kort
Clara, själv hos mormor.




I går kväll mötte vi upp i Ljungby. Mattias jobbar nu en del veckor i Växjö och han hade Clara med sig för att hon skulle få vara hos oss fram till torsdag kväll. Det har gått över förväntan bra, hon har inte varit ledsen en enda gång, inte ens vid läggdags. Det är en duktig tjej den där lilla, hon är ju bara 3 år och att vara så långt hemifrån mamma är inte dåligt. Mamma finns i Uppsala och dit kör man inte på en handvändning. Jätteroligt att det går så bra. Just nu leker hon med kusinerna på ovan våningen, vi var och hämtade dem vid fritids och dagis. De leker tydligen mamma, pappa barn och jag hör att de inte kan göra vad de vill med Clara, jag hör protesterna då och då. Det är väl hon som ska vara bebis verkar det som. Om en halvtimme ska jag köra Gustav till simskola.



I lördags em fick vi trevligt besök av vår före detta granne, jättekul att hon tittade in. Det var längesedan vi träffades så Tack för en trevlig eftermiddag Katrin!



Måste också berätta att Björn var i skogen i går fm och plockade en hel korg full med kantareller igen. Jag har provat på att sylta kantareller, får se hur det blir.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch