Stranden

Ännu en härlig dag. Började med en morgonpromenad med Molly. Sedan skulle jag köra vår granne H ut till Maxi där han skulle möta upp en buss. Jag tog Molly och fikakorg med mig och fortsatte till stranden. Det blev en promenad utmed vattnet på 1 timme och sedan njöt vi bara i det fina vädret. Tyvärr var det lite för kallt för ett dopp, hade tagit baddräkt med mig utifall att. Det gäller verkligen att ta tillvara dessa fina dagar, rätt som det är så vänder det.





Kommentarer

Anonym sa…
Halloj!! Nu har jag läst ikapp lite om vad ni haft för er sista tiden. Kul att se dina barnbarn och givetvis de stora tjejerna oxå. Hon var ju jättefin i sin klänning, Clara på bröllopet!
En sak ska du veta, att även jag har den 28 augusti för evigt fast i mitt minne. Jonas kommer alltid att vara ihågkommen som grannens grabb hos mej!
Som du skrev, så var det nog någon som "hjälpte" er under de kommande åren. Samma "hjälp" som min mamma fick under sina jobbiga år... Hoppas innerligt att något liknande aldrig mer ska drabba nån av oss.
Ha de riktigt gott tills vi hörs igen, kram Katrin
Ulla sa…
Hihihi, baddräkt det tror jag inte alls på. Du som är så frussen....
Hoppas att vi är friska och krya för tisdag morgon, då blir det promenad. Spelar ingen roll om det snöar eller regnar...

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch