Vilken härlig dag!!

Idag har solen lyst från en klarblå himmel hela dagen. På altanen åt söder var det 20 grader, mot norr +4. Jag tog en promenad på en timme före middag och det blåste inte mycket och det var inte alls lika kallt som det varit föregående dagar när man kom ut på slätten. Verkligen härligt och nu känns det att våren är ett steg närmare, fast de talar om blåst och blötsnö framöver. Det gäller verkligen att ta vara på de fina dagarna. Snödropparna kämpar på.


I söndags kväll var vi och några grannar och tittade på dokumentären Kokvinnorna. Den var mycket, mycket bra och fantastiskt fina naturbilder. Då den är inspelad här i närheten och många känner till de här två kvinnorna så fylls biosalongen till sista plats den ena kvällen efter den andra. Först sattes det in tre föreställningar men man har fått öka på hela tiden så nu är de uppe i minst 11, och den ska visas så länge det finns publik som vill se den.
På parkeringen här utanför har det stått 3 skrotbilar, två av dem har stått här i över 2 år. Igår kom en lastbil och forslade bort en bil och idag åkte bil nummer två härifrån, så nu är det bara en kvar, hoppas den åker i morgon. Ska bli så skönt att slippa se dem, i och för sig så har jag inte så ont av det men det är inte roligt när de blir stående och bara ser tråkigt ut.



Kommentarer

pysseliten sa…
fusk åhh vilket väder här regnar det för fullt våren känns så långt bort . Härligt med snödroppar som ploppar fram , Ha en bra dag :)Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch

19 mars