Tyst och tomt

Clara fixade rockringen galant. I väntan på tåget.


Agnes 2 mån, en riktigt liten goding.


Nu är det tomt i huset igen och väldigt tyst. Körde barnbarn och mamma till tåget i Hässleholm vid 12:30. Smidigare att åka från Hässleholm, slipper byte i Göteborg och inte alltid att tågen är i tid när det kommer in till Göteborg och X2000 väntar inte in. Inte så enkelt heller att byta tåg med vagnshjul, insats, ryggsäck, bebis på 2 mån, storasyster 4 1/2 och en hjulväska. Då räcker det verkligen med ett tågbyte i Sthlm. Fast Clara är jätteduktig och drar sin väska själv. Just nu har de förhoppningsvis kommit fram till Uppsala också.
De andra barnbarnen är i Thailand och skall åka hem i morgon. Gustav ringde idag och sa att det åskade och regnade jättemycket. Till morfar sa han: lova mig en sak, åk aldrig till Thailand. Får väl hoppas att det var för att åskvädret var läskigt.
Fick precis telefon av Jessica att nu satt de i bilen och var nästan hemma. 5 1/2 timma från Hässleholm - Uppsala, det går ganska fort med tåg ändå.





Kommentarer

Ulla sa…
Jaa det blir så tyst och tomt när dom åker. Men skönt att allt gick bra.
Synnøve. sa…
Nu kom jag ÄNTLGIGEN in till dig igen.
Har haft jätteproblem att besöka din blogg...

Kul du tittade in och vill vara med i utlottningen.

Det där viruset var nått i hästväg säger jag...
Sliter med huvudvärk ännu. Inte lika illa som när jag vaknade med den då, men den är där.
Ibland undrar man vad det är för sjuka man råkar ut för.

Nu ska jag strax fixa lite kvällsmat. Gubben vaknar nog inom en timme. Han ska ut på vägen inatt. Jobbar och kör tungtransport mellan Kongsvinger och Oslo. Posten ska fram vet du :))

Tittar snart in igen.
Ha det gott.
Kram Synnöve.

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch

19 mars