Snö, snö och åter snö







Oj vad det har snöat igår och inatt, hur mycket som helst. Det är så vackert med all snö, speciellt när man kan sitta inne och titta ut. Björn var ute och skottade lite och så ringde Bengt och fråga om han ville ha hjälp och det ville han. Bengt kom med traktor och körde undan all snö framför garagen. Sedan körde han in till Stämmovägen och tog gård och trottoar hos mor. Björn vart glad för nu spara han sin rygg. Körde till Söndrums kyrka om middag, begravning, släkting till Björn och det gäller att vara ute i god tid och ta det lugnt så är det inga problem.

Kommentarer

Anonym sa…
Ja skit vad med snö det kommer. Fint är det men nu börjar vår tomt bli för liten för allt det vita. Snöhögrana på framsidan går till toppen på häcken (2m) så nu vet jag inte var vi ska göra av den. Får väl hoppas att den får ligga men kanske inte så mycket ny snö.

/Jessica
Katrin sa…
Ja, lite till mans börjar vi nog tröttna nu.... hur vackert det än är! Har ingen fungerande bil just nu och har problem vart jag ska gå med hundarna... för mycket snö på gärdena nu. Så nog kommer våren vara uppskattad när den kommer ;-)
Ha d gott, kram

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch