20 juli

I går em var vi ner till vår fina park som ju blev utsedd till Årets Park 2013-2015

Ett nytt klättertorn hittade vi på södra sidan av parken

Fina gångbroar lite här och var

Undrar om det är här trollet Scilla bor?, hon brukar ha sagovandringar ibland i parken och leta efter saker. Tyvärr har det inte varit någon när barnbarnen nu är nere.

Här finns lekredskap för både stora och små

Här blommade det vackert

En liten rabatt som anlades den 6 juni då det var Parkens dag också. Allmänheten fick ta med sig växter och plantera. Grusgången gjordes av Peter Bengtsson som var med i Trädgårdskampen där han gjorde gångar av lekakulor. Så gjorde han här också. Bakom det gröna skynket skymtar tennisbanorna.

Bakom rabatten tornar vattentornet upp sig.

Ser ut som en stor sten, men det är trä, eller är det sten????, nu blev jag tveksam, får gå dit och titta igen. Många redskap är gjorda av Anders Ölund som även är eller var slöjdlärare. Detta var bara en bråkdel av lekredskap, det finns rutschkana, karusell, gungor, klätterställningar, sandlådor, linbana m.m.

Torsdagskvällen skulle Jessica m fam till Skummeslöv och hälsa på vänner från Uppsala som också semestrar här nere. Då passade S och N och Björn och jag på att ta en tur på cyklarna och ta några kontroller. Vädret var fantastiskt. När vi är hungriga och hittar en fin plats så stannar vi och tar fram vårt lilla gasolkök och steker korv och dricker öl. Det kom en del bilar och de skrattade när de såg "eländet". Ser inte ut som vi har så vacker utsikt men.....

detta hade vi bakom oss.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch