Oj oj vad tiden rusar iväg, vart blir dagarna av? Man märker också att hösten  är i antågande. Just nu har vi haft verkliga höstdagar med mycket blåst och lite sol.
I torsdags morse körde Bj och några vänner till Värmland för att plocka svamp. Men det blev  inte mycket av den varan, tydligen hade det varit för torrt och det hade varit folk och plockat tidigare. Men de fick i alla fall en minisemester i vackra trakter. Nu lördag är de på väg tillbaka hem igen.
Själv har jag och grannen varit ut en heldag på geocaching. Vi hade matsäck med oss och körde neråt Örkelljunga. Det fina med detta är att man kommer till platser som man aldrig varit på och säkert inte skulle kommit till heller. Fotot ovan är taget vid en fin badplats i Åsljunga och där intog vi våran matsäck. Tyvärr gick solen i moln och det blåste mycket, men där var vackert i alla fall och mackorna smakade bra. Det fanns en ö i sjön och därute var en geocach som vi skulle tagit men då ingen av oss var intresserade av att varken vada eller simma ut till ön så fick det vara. Kanske får bli en tur till vintern när isen lagt sig och man kan gå ut?

Här är vi vid en Småkyrka i trä, också en väldigt fin plats.  När jag kom hem framåt kvällen så fick jag ett ryck och satte igång och städade och putsade köksfönstret och var lagom klar tills Robinson började på TV.  Igår blev det vanliga, handla och så in en sväng till mor för att klippa gräset. På kvällen hade jag sagt till två av "gräsänkorna" att komma hit och så hade vi en filmkväll och åt riktigt, riktigt gott. Beställde planka till oss och S var ner och hämtade dem och sedan njöt vi för fullt av mycket god mat, och hade en trevlig kväll.
Idag när jag satt och tog förmiddagskaffet kom S inom och jag fick sällskap och en pratstund till kaffet. Hon hämtade plankorna som skulle återlämnas i em.  Nere på torget är det gammaldags marknad men det blåser väldigt mycket så det fick vara, hade ingen lust alls att gå ner.
Borde gå ut i trädgården och fixa lite men det är då inget som lockar så får se vad det blir.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch