När kommer värmen?

 Frost på nätterna, inte mycket men i alla fall och för 1/2 timma sedan haglade det och det är den 17 april. Man vill ju ha lite värme nu men aprilväder är ju alltid nyckfullt. Tur man inte var i Sthlm i helgen, snökaos!! brrr.
Blommorna gör sitt för att det ska kännas som vår. Hemma hos min mor är det ett helt av av blå blommor ( fast det inte syns så bra här). Tussilagon har blommat i flera veckor, vitsipporna blommar och t.o.m maskroser såg jag i kanterna när jag körde till tandläkaren i Halmstad i går. Undrar om blåsippor och backsippor också blommar nu, dags att kolla upp kanske.

Har också varit hundvakt åt en liten chihuahua. Oj så små de är! Den var till och med mindre än vår katt. Max är 8 mån och han kom på söndagkvällen, skulle stanna till måndagkväll. Han sov i sin lilla bur bredvid min säng och jag hörde inte ett knyst ifrån honom på hela natten. Max hade aldrig träffat oss innan och han hade ju heller aldrig varit i vårt hus. Måste säga att han var väldigt snäll och lydig, bara katten som var skeptisk till honom och inte ville gå in. Men jag fick in katten och ville visa att denna lilla hund var van vid katter och inte gick på dem, men det trodde inte vår katt på. Fast jag fick henne till att kunna ligga på en stol under bordet och hon kunde till sist slappna av. Konstig katt, hon är uppvuxen med en rottweiler men är livrädd för småhundar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch