Julmarknad

I eftermiddag blev det en tur till Wapnö och julmarknad med Nette och barnen. Gustav tyckte mest det var tråkigt, kanske inte så konstigt, man går ju bara runt och tittar och tittar. Jättemånga utställare och mycket fina saker men man har ju tillräckligt hemma.
Vi drack kaffe och åt våfflor i ett tält framför slottet, det var lite mysigt. Sedan gick vi till kostallet och där kan man stå utanför och titta ner på alla kor när de mjölkas i en jättelik karusell. Det var lite kul. Jag fick i alla fall några flaskor slottsglögg med mig hem.
I onsdags fyllde Nette år och då var vi där på kvällen och åt en god köttfärssoppa.
Tisdagskväll var vi (Nette och jag) i Helsingborg på Sundspärlan. Jag gav henne bl.a denna kvällen i födelsepresent, det var en storseans med Terry Evans, känd från Det okända (Tv programmet). Vi var 400 personer, och det var faktiskt riktigt spännande. Har han kontakt med andevärlden???, eller? Om inte så är han otroligt skicklig, han riktar sig till en person och berättar en massa om den personens anhöriga som har gått bort + att han kan berätta om saker som berör den han vänder sig mot, och de säger att det stämmer det han säger. Bl.a berättade han om en person som hade ett ärr vid knät och en annan som hade ett ärr vid höften och frågade dem om det stämde och de svarade ja. Måste erkänna att det satte myror i skallen på mig. Vi tyckte båda att det varit en intressant och gripande kväll.
Glömt skriva att Laholmsrevyn var jätte-, jätte bra.
Sedan händer det en hel del andra mindre trevliga saker i Laholm. En massa villainbrott, fiffel och båg på Laholmshem så en fick avgå. Och de senaste dagarna har det varit rabalder kring kommunstyrelsens ordförande som enligt tidningarna skall ha köpt sex i Halmstad och nu har begärt avgång från sina politiska uppgifter. Både dagstidningar och kvällstidningar har fullt upp. Så visst händer det saker i lilla Laholm.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch