Tommy Körberg

Idag har det varit kanonväder, äntligen lite värme, +15 grader. Körde till M och R och drack kaffe. Kl 16 körde vi till Ränneslövs kyrka, Tommy Körberg skulle sjunga där kl 17. Det hade redan kommit en hel del folk och vi hade tur för vi stod bara och vänta några minuter så öppnade de. Fick jättebra platser på 4:e bänkrad. Så blev då äntligen kl 17 och Tommy och co kom och underhöll oss i nästan 1 1/2 timma i en fullsatt kyrka. Vilken röst han har...trots att han inte kände sig helt ok, han hade blivit förkyld, men det lät bra ändå, mycket bra. Därefter åkte vi tillbaka till M och R och åt goda landgångar. Körde hem vid 21 och förbi kyrkan och där var hur mycket bilar som helst, Körberg hade en föreställning till kl 20 och den var också fullsatt.
Igår skulle Björn ut och köra med mc:n för första gången i år. Han skulle deltaga i Lagarallyt som Floalt mc anordnar.... men Björns mc ville inte riktigt vara med. Först startade den inte här hemma, men till sist kom han iväg och betalade avgiften och då var det stopp. Den startade inte igen och när han väl fått igång den med startkablar så fick det bli en tur direkt till verkstan, och där står den nu. Inte precis vad han hade tänkt sig.

Kommentarer

Katrin sa…
Hoppsan, va tråkigt för B... men hoppas dom får ordning på den tills det verkligt goa hojvädret kommer. Sommaren är låång... ;-)
Idag strålande sol så idag blir det trädgårdspyssel här.
Ha d gott, kram Katrin

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde