Stadsfesten

Gustav provar en truck



Gustav och Hanna på väg till Stadsfesten




I går var det stadsfest i Laholm. Lena o N-A kom hit kl 10 och vi åt vår traditionella frukost här. Körde ner till Laholm så vi var där vid 12. Gick en runda och sedan satte vi oss i ett tält och lyssnade på lite barnunderhållning. Kl 15.30 skulle Lasse Berghagen uppträda så vi blev sittande vid vårt bord, vågade inte lämna platsen för då hade vi inte haft någon senare. Beställde lite mat och vid 15 brakade helvetet löst. Himlen öppnade sig och det bara vräkte ner regn (tur att man då satt under tak i alla fall), det var ett rent ut sagt jäkla väder. Regnet vräkte ner, åskan mullrade och rätt vad det var så bara small det till och ljusen slocknade. Sedan började det hagla. Berghagen blev försenad för man var tvungen att gå igenom musikanläggningen och se så inget blivit skadat. Men 15.50 kom i alla fall Lasse och satte igång allsång, det var verkligen populärt. Efter det gick vi och tog en glass på Cecilia och sedan fick Hanna o Gustav varsin ballong och var nöjda med att åka hem. Hemma 1/2 6.





Sedan skulle jag köra och hämta min mor som var hos sin syster i Våxtorp som fyllde 92.





När vi kom hem igen sa Björn att vi skulle gå över till Ulla o Håkan och dricka kaffe. Och där fick vi god tårta också. Barnen blev trötta så vi gick hem och vid 21.30 kom Nette o Mange och hämtade dem.
Vi gick inte ner till stadsfesten på kvällen och det var nog tur det.
Idag har jag städat huset, tvättat och klippt gräset och i em kom Jessica, Mattias o Clara och stannar i 2 veckor. Härligt att träffa den lilla tjejen igen, hon växer för varje gång. Det har varit en riktigt mysig kväll med henne









.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde