8 juni

FikapausSjön Möckeln


Bättre än så här kan en mormor inte få det.


Åka kana är jättekul



I onsdags kväll var vi hemma igen från Knivsta, Björn på mc och jag och Molly i bil. Björn körde på morgonen och jag vid 14 tiden. Mysigt att få umgås några dagar med Clara igen. Tyvärr var hon inte riktigt pigg, väldigt förkyld och några dagar hade hon feber och lite ont i öronen, men däremellan var hon pigg och glad. Men i fredags återkom febern och i lördags blev det läkarbesök och det visade sig vara en rejäl öroninflammation på ena örat och början till det på andra. Så det blev penicillin, så nu ska det väl ge med sig får man hoppas.


I torsdagskväll var vi i Karsefors på bankfest och åt sill och nya potatis och dans till Wåxbos. Inte alls dumt. Fredagen var det nationaldagen och även Våxtorps marknad. vi åkte dit ett tag på förmiddagen och träffa Hanna o Gustav där. Det var jättemycket folk, tror inte jag sett så mycket bilar där någon gång tidigare, långa, långa köer och varmt var det. Efter ett par timmar åkte vi hem.


I går lördag blev det några timmar på motorcykeln, vi åkte till Lizzies café i Holm, men där fick vi inget kaffe, hon hade inte öppnat för säsongen. Då åkte vi till Steninge men där fick vi också tji, för där var det uppbokat för bröllop. Så det fick bli en pizza i Veinge istället. Idag blev det en åktur till på em och då körde vi över Knäred, Hinnerryd och mot sjön Möckeln, men då hade vi eget kaffe och smörgåsar med oss för säkerhets skull.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch