Höstlov

Vilken fin höst vi har haft, helt underbart och inte har det blåst mycket heller. Så här får det gärna fortsätta.

Fick ju besök under höstlovet också, jätteroligt men hu vad dagarna gick fort. Clara och jag tog en promenad i  det fina vädret när mamma och lillsyrran åkte och handlade. 

Här är vi på en stig nere vid sjön, nästan djungel, vi fick "skära" oss fram. Synd att de inte kan hålla ordning där nere och röja lite för där är väldigt fint att gå.

Fick hjälp i trädgården även i år med löv räfsning.

Och så var det Halloween ju. Jag hade införskaffat pumporna innan sedan gjorde tjejerna resten (med lite hjälp av mamma) Och så här fina blev de.

Några av grannarna fick också känna på att det är Halloween och det blev godis hos alla tre, inget bus.

Dagarna bara försvann och så var det dags säga hej då och ta tåget hem. Inte alls roligt för det blir så tyst och tomt när de rest.

Stationen ser ganska öde ut men det var det minsann inte när vi hämtade dem på onsdagkvällen. Något hade tydligen hänt på banan mellan Hässleholm och Malmö och det stod massor av bussar och vänta och det var folk överallt.

Det var också all helgonahelgen, och det lyser så fint på kyrkogården från alla lyktor som tänds. Synd att Halloween ska infalla samtidigt, jag kan tycka att det inte alls passar, känns inte riktigt bra.

Och blommorna i rabatten tycks tro att det är vår.


Kommentarer

jessica sa…
Fina foto. Ja, tiden gick skitfort men vi hann ju med en hel del. Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch

19 mars