Nytt År

Annandag jul fick vi lite snö, inte mycket men det blev betydligt ljusare ute. Kallt blev det också i några dagar. Som mest -15 grader den 29 dec på morgonen och nästa dag var det åter plusgrader. Från en dag till en annan blir det plötsligt 17 grader varmare. Nyårsafton var snön helt borta igen, tyvärr.


Mina sommarblommor stod rycken ända fram till juldagen då frös de.

Här en bild på tjejernas julgranar. Ska bli roligt o se hur länge de klarar sig.
Dagen före nyårsafton blev det väldigt tomt i huset igen och tyst, på både gott och ont. De gav sig iväg på morgonen men kom igen efter en timma för Agnes mått dåligt i bilen och kräkt, stackaren. De fick komma tillbaka och tvätta och torka kläder och Agnes piggnade till  och  efter några timmar kunde de ge sig iväg igen och hela resan gick bra. Jag får ingen ro i kroppen förrän jag vet att de har kommit fram dit de ska och nu var det en timmes längre åkning eftersom de skulle fira nyår i Tällberg. Men de kom fram välbehållna som tur var, och jag kunde slappna av. Saknar springet och stojet jättemycket.


Nyår firade vi med ett par vänner som vi alltid gjort i en massa år och det är väldigt lugnt.

Idag på em fick det bli en promenad på en timme och det var skönt och behövligt efter all mat som man satt i sig.
Det har börjat blåsa och var disigt men ändå skönt och +6 grader. Uppe vid gamla station står detta träd med sina fina lyktor och lyser. Nytt för i år. Kul när man upptäcker något nytt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch