6 april

    
Under påsken har vi haft finbesök av Agnes och Clara och föräldrarna som körde ner från Uppsala onsdagen före påsk. De skulle flugit ner men Clara fick vattkoppor så det fick bli bil i stället. Clara var lite trött och inte som vanligt så det var härligt att upptäcka på påskafton att nu var hon sitt vanliga jag. Mycket piggare och hade fått lite aptit tillbaka igen.  Själv mår man också mycket bättre när de små mår bra. En jättefin påsk har det varit, med visserligen kalla nätter -5 till -10 grader men vad gör det när dagarna är soliga och sköna. Skönt att kunna vistas ute igen och bara njuta.

Här ska nog Clara till att blåsa såpbubblor.

Stora kusin Hanna var här och sov över från påskdagen till annandag påsk. Vilket gillades av de mindre kusinerna.

Annan dag påsk blev också premiärgrillning. Det var kanonväder och skönt när man satt på södersidan. Blåste lite vilket gjorde att det blev kallare med isiga vindar när man kom utanför läplatsen.

Inte så dumt att sitta ute och äta!

På eftermiddagen promenerade Jessica, Agnes och jag in till min mors boende. En promenad på 4 km. Hon hade minsann påskpysslat och gjort den här fina kransen som hängde i fönstret.  Vi slapp promenera hem för Mattias kom och hämtade oss. Då gjorde vi en tur ut till Mellbystrand för att titta på sommarstugor som är till salu. Ibland blir jag så himla sugen på att vilja köpa en stuga där ute., men det blir väl kanske inte mer än att titta. De är ganska dyra, men.........

En liten tjej som blev trött på att åka runt, runt och kolla sommarstugor.

Kanske dags att plocka bort granriset??  Jo jag har gjort det, idag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch