Agnes 2 år

Nu har Jessica med fam varit här i 10 dagar, och vad har vi hunnit med?? Vädret har varit kasst med regn och blåst och  molnigt och grått. Igår och i förrgår fick vi emellertid två dagar med minusgrader och kunde vara ute och gunga i alla fall. I morse var det 3 + igen och nu på em är det 5+. Annandagen var vi på bio och såg Sune reser till Grekland och den var rolig och uppskattades av både Clara och Hanna.  I går kväll var vi på Lions årliga julfest för barn på Lagagården. En lagom promenad dit. På kortet ovan har barnen samlats på golvet för att titta på när vår f.d. pensionerade präst trollade. Detta gör han varje år och han är fantastiskt fingerfärdig, det går inte att lista ut hur han gör, fastän man sitter väldigt nära. Efter trollandet bjöds vi på kaffe, saft, bulle och pepparkaka och därefter blev det dans runt granen.

I år kunde även Agnes vara med och dansa och hon verkade tycka det var ganska roligt, ibland gjorde hon sin egen lilla ring.


Till och med pappa hoppade in i ringdansen efter en stund.

Och till sist kom nog höjdpunkten, då godispåsarna delades ut.

Idag den 29 dec är det Agnes 2-årsdag och eftersom de är kvar i Laholm så får vi nöjet att vara med och fira henne. Spännande med paket.


Lilla stackarn har tyvärr gått och blivit förkyld. Men vi fortsätter att fira och om några timmar kommer kusinerna för att gratulera Agnes. Ska åka in till mor och se om hon är pigg på att följa med hit några timmar. Jessica och jag var och tittade på hennes lägenhet på serviceboendet i går  Ja vi fick inte se hennes blivande lägenhet men vi fick titta in till en annan boende och se en liknande lägenhet. Den var fin, inte så stor så det blir inte mycket möbler att ta med sig, men å andra sidan så finns det ett stort dagrum. Berättade för mor att vi varit och tittat och hon verkade positiv till det, för hon tycker nu att det är väldigt ensamt och tråkigt att framför allt sitta och äta sin mat alldeles själv. Hoppas bara det inte dröjer allt för länge innan de föregående    anhöriga tömmer lägenheten. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch

19 mars