Foton från Såghuset över Lagan
 Maj månad!! Den vackraste månaden på hela året enligt mig i alla fall. Finns inget finare än när träden börjar lövas och blommorna kommer fram en efter en och denna enorma fågelkvitter som är just nu. Satt ute på altanen i går kväll med stängda dörrar och fönster och fåglarna kvittra så man nästan bad dem hålla tyst ett litet tag. Underbart väder både Valborg och 1:a maj och även idag verkar bli en kanondag.
Gräsmattan är också klippt för första gången igår. Jag var ute i trädgården mest hela dagen medan Björn "roade" sig. Dagen började med att vi åkte iväg på morgonen för att hämta hans motorcykel som varit på service och så var det något annat som var fel på den och det skulle levereras från Japan så det har tagit tid innan den blev färdig. Och i lördags gick Laganrallyt, ett par hundra mc som ger sig iväg på en runda med frågor och praktiska      övningar och detta kunde han ju inte följa med på och det var inte roligt,,, men han överlevde det. Han var så lycklig när han kunde hämta hem den. Sedan var han iväg för att hjälpa till med en som skulle sätta för tre hästar för en harv och det hade gått hur bra som helst. Kom hem och fick i sig lite mat och så var det läge för att ge sig ut på årets första runda med motorcykeln, och där försvann den dagen. Jag hade inte lust att åka med, tyckte att det fanns en del att göra i trädgården i stället.
I fredags körde jag in till Halmstad Arena och gick på seniormässan. ( Nu har man ju helt plötsligt hamnat i den ålderskategorin):))   Blev nog en aning besviken, hade läst så mycket om hur populärt det varit i de större städerna, med mycket besökare. Här var det inte mycket besökare och av utställarna var det många resebolag, de satsar tydligen hårt på pensionärerna och det var inga billiga resor de presenterade. Borde varit billiga resor istället med tanke på att man läser och hör hur dålig pensionen är, pensionärer har ju knappt råd att leva, då kan jag inte få ihop det riktigt. Men som med allt annat så är det klart stora skillnader här också, en del har pengar andra inte.  Optiker fanns där några också och jag beställde tid för synundersökning, den var gratis och glasögon inklusive bågarna skulle kosta max 3000:-  Det är annat pris än för de senaste som jag köpte för flera år sedan som kostade 7500:- Ska bli spännande och se om detta blir något bra för då är det ju helt onödigt att betala så dyrt.
Nu får det bli en tur ut i det fina vädret.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch