15 maj

Rapsfälten blommar så fint, det är fantastisk underbart i naturen nu.
 Igår var en riktig flängdag. Först en tur till Hyllinge på fm för att köpa en matta till altanen. När vi kom ner hade de naturligtvis inga och hade jättesvårt för att få tag i. Hade varit slut ett bra tag. De där reklambladen man får i brevlådan är inget att rätta sig efter, de är väl tryckta för evigheter sedan. Tycker man känner sig lurad. Men de var vänliga nog att ringa runt och i Löddeköpinge skulle vi kunna få en men inte förrän efter 17!!!
Styrde kosan hemåt och intog middagen på motellet på Hallandsåsen. Sedan körde vi inom Nette och prata med henne en timme. Därefter åkte vi till Våxtorp för att titta på sten. Äntligen ska det bli sten istället för grus på gångarna. Vi har pratat om det i många år. På hemvägen svängde vi inom min kusin, han bor granne med golfbanan. så han var ute på en 9-håls bana, ( han kom hem innan vi hade hunnit drick upp allt kaffe) men G var ute i trädgården och ville absolut bjuda på kaffe. Så där hade vi ett par trevliga timmar. Sedan hem någon timme innan vi styrde kosan mot Lödde för att få tag i matta, och vi fick tag i en.
På hemvägen fick jag en fin bild på solnedgången. Kl var här 20.00.

Så här vackert blommade ett träd inne hos mor.


Idag var jag in till mor, misstänkte att hon kanske inte hade så  mycket mat i sitt kylskåp så jag var och handlade åt henne.
Sedan blev det en tur in till Halmstad och ikväll har mattan kommit på plats. Den bubblar lite på mitten :(( så jag hoppas verkligen den rättar till sig.

Kommentarer

Ulla sa…
:))) den mattan blev inte billig.
:)) kan man inte påstå. Men vi fick en tur hemifrån i alla fall.

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch