Efter en mulen förmiddag i går så kom den efterlängtade solen. Björn skulle ut på sin första mc-tur för året och jag och grannen beslöt oss för att köra upp på Hallandsåsen för att vara med om invigningen av en ny vandringsled, Åstarpe mosse. Vi hade lite problem att hitta dit men efter att vi kört runt lite så dök skylten upp som skulle visa oss vägen. Fastän vi var sena så hade de inte hunnit gå så långt när vi kom. Vi gjorde en del uppehåll och en guide berättade om lite av varje. Sträckan är på 2,3 km och den tog 2 tim men så var vi också ca 90-100 personer. Till sist blev det en välbehövlig kaffepaus, och massor av frisk luft fick vi också.Lämmeltåget på väg. En av deltagarna (tror inte hon märkte att jag tog kortet)

Idag körde jag först grannen till hennes jobb i Öringe. Sedan fortsatte jag mot Snöstorp för att plantera på kyrkogården. På vägen dit passerade jag ett ställe där en äldre dam blev mördad den 29 maj förra året. Hon hade cyklat iväg för att plocka liljekonvalj och när hon sitter där så kommer en 21-årig kille på cykel, han ser damens cykel och bestämmer sig för att henne ska jag mörda..... En helt oskyldig kvinna blir offer för en psyksjuk kille, helt sanslöst. Han greps ganska snart och i rätten säger han att han skulle kunna göra det igen...??????? Han hade tänkt på att mörda i ett år och i en bok hade han skrivit upp pappan som offer. Denna dagen hade pappan skickat ut honom för att söka arbete och detta gjorde honom väldigt irriterad och då beslöt han sig för att hitta någon att döda. När han kom hem hade han strukit pappans namn i boken. Vad är det för fel på vissa människor????? I alla fall så kom jag till kyrkogården och fick planterat mina blommor. Snöstorps kyrka är en av de vackraste kyrkor jag vet.Här är en fantastisk utsikt från minneslunden.
Vitsipporna hade slagit ut i söderläget.

Påskliljor och tulpaner, vilken ljuvlig tid vi har just nu. Ute visar termometern på +11 åt norr och 19 grader i söder. Nu ska jag sätta mig i solen och bara njuta i en timma och sedan kanske det blir till att göra i ordning uterummet.

Kommentarer

Ulla sa…
Hihihi, näää hon märkte absolut ingenting.

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch