Hemma igen

Tillbaka på hemmaplan igen efter 5 dagar i ett mycket vintrigt Uppsala. Såå mycket snö, och vilka snövallar!! Vi åkta ju upp för att bekanta oss med nytillskottet. En söt liten tjej på 14 dagar gammal, de är ju bara så underbara dessa små bebisar.
Och Clara åkte skridskor för första gången i sitt 4 1/2 åriga liv. Jättefina skridskor som hon fått i julklapp av faster och farbror.




Det småregnade hela vägen hem igår, men vägarna var bara och ingen halka så det var inga problem att köra hem. När vi närmade oss Laholm var det en hel del vatten på vägen mellan Knäred och Laholm. Det hade visst regnat här både lördagen och söndagen. Jag blev förvånad över att all snön (eller det mesta) låg kvar på gräsmattan, men i morse var det inte mycket kvar, mycket grönt tittar fram nu. Hela dagen har varit disig. Jag har plockat bort tomtar och gran, känns inget bra att ha det kvar när vädret börjar likna vårväder.
Tur att vi körde från Uppsala igår för i natt åkte Björn på kräksjukan, undrar om jag ska klara mig ifrån den................vill inte ha. Visserligen går den över fort igen men man blir så fruktansvärt trött och matt.



Kommentarer

Ulla sa…
Gött att ha er hemma igen. Hälsa sjuklingen att han ska krya på sej. Var det inte besk som var bra???

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch