Mc premiär











I söndags kväll var det premiär på mc:n denna säsong. Vi och grannarna Ulla o Håkan körde en runda på kvällen. Vi körde mot Mästocka och hamnade vid en fin sjö där vi drack vårt medhavda kaffe. Det var synd att det blåste lite kyligt, men vi hade klätt oss varmt så det gjorde inte så mycket.




Valborgsmässoafton firade vi här hos oss med Lena o N-A. Vi åt lite god mat och sedan körde vi ner till Laxrökeriet för att titta på Valborgsmässoelden ute i Lagan. Jag väntade på att manskören skulle börja sjunga, men det visade sig att de hållit på ett tag, men vi hörde ingenting där vi stod. Lite synd men men. Vi träffade Ingela o Jörgen där och de följde med hit och åt efterrätten och drack kaffe. Trevligt.




Idag 1 maj på em skulle Björn till min kusin o hjälpa honom med stängsel runt beteshagarna. Och istället för att bara sitta hemma tog jag Molly i bilen och körde till Grevie backar. Tyvärr hade backsipporna nästan blommat färdigt, men vi gick istället en promenadstig i skogen och jag säger bara, Grevie Backar. Det måste vara paradiset på jorden, där var bara sååå vackert. Och Ulla, du som vill komma till romantiska platser, vi skall ta er med dit och ta fika med oss en vacker solig dag så fort ni har tid. Det var bedövande vackert.

Kommentarer

Kollar själv om det går att skriva kommentar
Varför kan jag inte få in kommentaren?
Testar en gång till och dubbelklickar på publicera din kommentar.
Anonym sa…
Det gick ju bra att kommentera själv till slut :-)
Att du har varit med på MC:n redan, kul. Har du fått ryggstöd nu? Kanske dax att shoppa ett ställ också snart, det var väl födelsepresenten.
Ha det gott så ses vi på fredag.
Kram Jessica

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch

19 mars