2-6 juni

Dockskåpet som jag fixat till skulle med till Uppsala som födelsepresent till Clara som fyllde 8 år. De möbler och lampor som var hela tog jag också med mig och hade virat in i många olika paket, och det blev en hel del. 

Till sist öppnade hon det stora paketet och hade nog långt innan förstått vad det var i. Men hon visste ju inte att det var det gamla dockskåpet som hon brukade leka med när hon var hos oss, en överraskning.

Pippi Långstrump hjälpte till med att baka kladdkakor, och goda blev dem.

Fintjejen

Vill inte vara med på bild.

Nu är det den 6 juni och i Laholm firas Parkens dag. Med bl.a. en guidad tur och en massa annat. Gunnel Carlsson, känd från TV och vår egen Peter Bengtsson. Han blev känd från TV då han var med i en tävling där det gällde att anlägga finast trädgård.  Gunnel var en av tre i  juryn. Den tredje personen längst fram är Laholms egen fantastiskt duktige Stefan Persson som sett till att vi fått den fina park vi nu har. Blev också utnämnd till Årets Park 2014. Besökare fick denna dag ta med sig perenna växter hemifrån och så anlades en större rabatt vid vattentornet. Den blev väldigt fin och nu får man bara hoppas den får vara ifred från skadegörelse.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch