31 mars

Förra söndagen åkte vi och U och H ner till Höganäs för att äta brunch  i Saluhallen. Här tillverkade man  förut keramik, numera är det saluhall i bottenvåningen och restaurang ovanpå. I saluhallen fanns massor av olika pastor, marmelader, vinäger, bröd, kött, frukt osv.


T.o.m en motorcykel stod parkerad där inne.

Tjusigt

Lite utställning av Höganäs keramik

En trappa upp serverades maten. Runt om på dessa stenar stod maten uppdukad och det var bara att plocka till sig vad man ville ha. Dyrt var det inte heller: 145:-  Efter maten blev det en runda till en outlet där de säljer Iittala glas och en massa annat porslin och husgeråd. Blev bl.a ett par Filippa K muggar för min del. Sedan till herrarnas stora glädje skulle vi in på Lager 157, outlet för kläder och ovanpå detta hitta vi en heminredningsaffär.  H och Björn var så intresserade att de avstod dessa båda affärer ;) Det var i alla fall en mycket trevlig söndag.
Sedan blev det onsdag och på kvällen anlände fam Andersson-Nilsson till L Tjärby för att fira påsk. Härligt att träffa dem igen.

Långfredagen besökte Jessica, Agnes och jag mor på hennes nya boende. Vi promenerade dit och även hem, sammanlagt en promenad på 8 km i en kylig vind. Agnes gillade åka runt på Sveas rullator. Clara stannade hemma med pappa och morfar. Hon är trött efter vattenkopporna. Påskafton blev en helomvändning och det var en betydligt piggare Clara. Kul. Kusinerna kom hit på kvällen och det letades påskägg med ficklampa ute i trädgården på kvällen.

En trött liten tjej som varit i  parken och lekt

Två större tjejer som inte var lika trötta.

Idag påskdagen blev åter en solig dag och den skönaste hittills. Så det blev en tur ut till  Hökagården  i  Mellbystrand och  vi gick tipspromenad alla. Vi hade tur att de idag även hade frågor för barn.

Nu är vi färdiga efter att ha gått 4 km. Björn och jag ska åka hem och de andra fortsätter ner till Ö Karup för att umgås med kusinerna.
Här kommer Agnes i full fart med tipslappen i handen och ska hinna  fatt Clara och morfar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde