4 augusti

När Clara åkt hem låg detta fina armband kvar som hon hade gjort
. Jag tog mig friheten att använda det för då kändes det som att hon
var kvar lite längre.
 Oj vad tiden springer iväg. Ännu en vecka har gått.
Vi har faktiskt hunnit med en hel del. Björn har målat huset på södersidan. Jag har högtryckstvättat altan trappan. En kväll tog vi några cykelkontroller. Målat garaget, varit ute med Old Knutters i onsdagskväll. Igår fredag skulle grannen besiktiga bilen i Halmstad och fråga om jag hade lust att följa med. Och det hade jag, vi tog sedan en runda i Halmstad, ut och in i affärer, rea överallt, åt gott, tittade på gatufestival, kollade två fantastiska uppträden. Ett gäng från Norge och en kille från Australien. Sedan tog vi en kopp kaffe innan vi åkte hem på eftermiddagen. Med andra ord en riktigt kanondag, varför gör man
Här har huset blivit uppfräschat.
               inte detta oftare??                      
Onsdag kväll. Ett gäng Knutters har samlats i Laholm för att göra en fantastiskt fin resa  på mindre vägar ner mot  Båstad,  och Kattvik och vidare till Torekov och ett ställe som heter Dagshög. 

På denna vackra plats intogs den medhavda fikan. Här har funnits ett stenbrott en gång i  tiden.

I bakgrunden syns Skånes största gravhög, 4,5 m hög och diameter på 42 m. Gammal legend säger att en skånsk kung ska ligga begravd här.

Denna vackra vy hade vi framför oss när vi fikade.

I torsdags skulle vi sätta igång med projekt målning av garage. Skulle själva blanda till en grå färg av vitt och svart. Vi tyckte vi hade fått till det, men ve och fasa när vi målat. Det var ju blågrått!!!!  Gick och begrundade det här i en dag och tyckte det var förfärligt, vad skulle vi göra??  Jag hittade en frottéhandduk i grå färg som vi skulle velat ha det i. Björn fick handduken och körde iväg för att få blandat till ny färg (nu fick butiken blanda, tack och lov). Idag vart det spännande och i morse dristade vi oss till att börja måla över och nu kan vi pusta ut för det blev ju stor skillnad.


En cykeltur i går kväll runt Karsefors, här ska vattnet flöda i riklig mängd nästa söndag då det är Forsasöndagen
.När kraftverket släpper på rejält med vatten några timmar så ser man inte mycket av stenarna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch