Hemma igen efter 5 mysiga dagar med våra två yngsta barnbarn. Stora tjejen fyllde 6 år, en viktig dag för nu är dagistiden snart slut och skolan väntar. Denna fina cykel väntade på henne i hallen på morgonen. 3-växlad också, så nu blir det lättare att hänga med ut och leta kontroller på "Hitta Ut". Som är något liknande vi har här nere som kallas för cykeltrim. Den brukar börja i juni men ännu har jag inte sett någon annons, hoppas de inte lägger ner det för det är trevligt och man kommer till ställen som man inte varit på innan.


 På kvällen anlände bl.a farmor och farfar och vad hade de med sig?, jo inlines. Det var också populärt och det tog inte lång stund förrän hon "susade" runt i lägenheten med dem. Kjolen och toppen hon har på sig hade hon fått av kusinerna i Östra Karup.
I taket hängde denna nyckelpiga som Clara och hennes mamma hade  gjort av  papiermache, tror jag. De hade haft ett väldigt jobb med den. I botten var det en "kork" med ett snöre i och när Clara drog i den så "regnade" det godisbilar ner på golvet. Och den fylldes med jämna mellanrum, så blev man godissugen var det bara att dra i snöret och hoppas på att någon fyllt på.
Fina tårtan
På söndagen var det kalas på Leo´s lekland i Uppsala. Clara hade valt att ha sitt kalas i discorummet och där var jättefint och hon fick sitta i tronstolen, dagen till ära.

Efter att det regnat hela lördagen och en del av söndagen så blev det lite bättre  väder framåt söndagskvällen.  Då var det läge att få komma ut till lekplatsen och få leka av sig lite. Agnes somnade nämligen i mitt knä när det var dags för lek på leklandet, så någon lek där hann hon inte med.

Har bra utsikt över lekplatsen från fjärde våningen. Här har jag koll på både barn och barnbarn!

Regntunga skyar

men också soliga dagar fick vi . Här syns Claras dagis i bakgrunden.  Bara några minuters promenad från lägenheten till dagis och lika nära kommer hon att få till skolan.


Kommentarer

Ulla sa…
Så mysigt ni haft det.
Anonym sa…
Fina bilder trots att Mattias ser ut att sakna öga på ett :-)
Mysigt att ni var här.
Kram /Jessica

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde