30 juni

 Var in till mor i onsdags och klippte gräs. Bakom uthuset har hon haft en bit där hon odlat grönsaker och potatis men sedan tre år tillbaka har det inte odlats någonting där. Det har stått helt orört och se vad vackert det blivit med en massa blommor (fingerborgsblomma) som bara kommit fram från ingenting. Väldigt vackert var det i alla fall.
Idag är det den 30 juni!!.....var är sommaren? Visserligen skiner solen men så fort den går i moln så är det riktigt kallt. Igår på kvällen åskade det och regnade en hel del och då passade jag på att virka en dress till Barbie. Det är riktigt roligt att hålla på och virka vackra kläder till dessa dockor.
Björn har köpt en elcykel så han kan vara med och cykla lite cykeltrim i sommar. Köpte den i Knäred och i torsdags em körde vi dit för att hämta den och jag cyklade hem därifrån, 23 km. Oj vad lätt det var att ta backarna, bara koppla på elen och susa uppför, precis som i reklamen, hur smidigt som helst. Idag på morgonen lånade jag den (B var hos hästarna) och tog en runda runt Karsefors, blev 17 km, det är hur smidigt som helst, och roligt. Lagabacken från Laholm och upp mot L Tjärby är en bagatell nu.
Björn var förresten till doktorn i onsdags för att få en remiss för operation av knät, det går inte längre nu, och läkaren undrade hur han över huvud taget kunde gå på det benet. Redan dagen efter låg ett brev i lådan från röntgen, skall röntgas kommande vecka. Ibland går det undan, trodde vi skulle fått vänta på det i flera veckor. Skönt om sedan operationen kan bli av inom en snar framtid också.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde