En vecka går fort

För precis en vecka sedan kom Clara o Agnes och mamma o pappa ner hit till oss. Dagarna bara försvinner. I alla fall så har vi hunnit med att vara på stranden och en dag ipå vår fina nya lekplats i parken. Häcken har också blivit klippt och vad fort det går när man får hjälp!In i djungeln
Pappa och Clara kör fyrhjuling.

Mamma kan också

Igår blev det en tur in till Halmstad och Äventyrslandet. En mycket positiv upplevelse, där fanns hur mycket som helst för Clara att underhålla sig med. Mycket karusellåkande och även ett litet bad. Vattnet var väldigt kallt så hon badade inte så länge. Vädret var annars perfekt att vistas där på, lagom med folk inga köer till någonting. Ingen sol men heller inget regn på oss, bara några droppar en kort stund.Även mormor dristade sig till att köra radiobilar, både med Clara och själv. Åkte också bläckfisken en gång (modigt om jag får säga det själv)

Dinosaurieparken var också kul.

Idag regnar det och antagligen åker Clara och tar pappa med sig till simhallen. Där hon för övrigt har hunnit med att vara redan en gång. Plockat jordgubbar har vi också gjort.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch