Clara 1 år 2 juni 07

Clara och kompisen Anja i morfars knä


Clara 1 år. Korten var nästan roligast.


Så blev det en tur till Uppsala igen. Körde 06.45 var framme 12.00. Härligt att träffa Clara igen, mendet var inte en lika glad tjej som man är van vid. Hon var förkyld och verkade lite trött, hade lite feber på kvällen. Men födelsedagsem gick bra och hon var förhållandevis pigg. På kvällen var det inte lika roligt, var fruktansvärt ledsen då hon skulle lägga sig. Slutade med att vi fick ta en promenad med vagnen och så småningom somnade hon.



Då på kv berättar Björn att han haft ont i bröstet, att det gått över men nu strålade det ut i vä ärm. Jessica fick honom att kontakta sjukv.uppl och det blev akut besök på akademiska. Mattias följde med honom (tack Mattias) och de tog EKG och blodprover, men som tur var visade det sig vara bra. så o3 var de hemma igen.



På söndag fm blev det dags för Clara att åka till doktorn. Hon hade både öron och ögoninflammation. Stackars liten. Efter att ha fått penicillin och det hade gått 1/2 dag så var det åter den glada, pigga lilla Clara igen. Underbart att få se henne som hon brukar vara.



Inte precis den 1-årsdag som man förväntat sig, men det viktiga var att allt blev bra till sist.



Måndag middag lämnade vi Uppsala och for hemåt igen. Nästa gång vi ses blir i det nya huset i Alsike. Spännande.

Kommentarer

Ulla sa…
Välkomna hem, tiden går fort. Tänk att hon är 1 år redan. Tur att det inte var något, utan ni kom hem båda.

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch