Från sommar till höst

17 september cyklade jag ut till Mellbystrand. Havet låg spegelblankt och det var 21 grader varmt.

Detta verkar vara en av de sista sommardagarna.

Den 20 september var det också skönt väder så då tog jag cykeln igen och cyklade 2,5 mil. Här på Hallandsleden som går utmed motorvägen en bit. 
Måndagen den 22 var vädret helt annat, molnigt, regnskurar och nu bara 14 grader. Löven börjar falla och det är nog början till höst, men man vill knappt släppa taget om sommaren som ju har varit helt otrolig och nästan allra bäst de många sköna, ljumma kvällarna.

I veckan har jag också varit iväg och stöpt ljus. En mysig dag som börjar kl 10 och efter vi bestämt vad vi vill göra för ljus och kommit igång med att doppa dem några ggr så är det fika med bulle o kaka. Sedan fortsätter vi ett par timmar och så är det dags för en god baguette med fyllning o cider därtill. Lunchen avslutas med glass och kaffe. När vi sedan är färdiga med ljusen blir det glögg och pepparkakor. Det är jättetrevligt och vi är en grupp på fem damer och en herre. Jag var hemma igen 16:30 och hann ta igen mig en timme innan det var dags åka på linedance.
Har också hunnit med att fira Gustav som fyllt år. Födelsedagen som var den 20 firade han i Turkiet så det fick bli i torsdagskväll här hemma i Ö Karup.

I går kväll var vi in till Halmstad. Magasinet, som var en mysig lokal i ett gammalt magasin. Där åt vi Amerikansk buffé och Edward & the Hayriders underhöll. De spelade country, Elvislåtar och rock. Mycket mycket bra. Det började 19 och de spelade till 23:30, så gott som fullt ös hela tiden i 2 1/2 timme. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch

19 mars