27 juli 2013

Sena kvällen, nu är det livat värre

 Ordningen på korten blev inte alls som jag tänkt mig. I alla fall har det hänt massor de sista dagarna. Jessica med fam kom ner och dagen efter fick vi finlandsbesök, (min brevväns dotter med man och barn) de var på väg till Legoland i Danmark och kom inom och stannade en natt. Jättetrevligt att få träffa dem, 15 år sedan sist.
Därefter var det någon som fyllde år. Mattias fyllde 40 och hans föräldrar och syster med man och liten Melvin kom ner den 22. Det blev en tur direkt ner till Båstad där födelsedagen och kvällen skulle firas på hotell Skansen + övernattning. Mycket trevligt och mycket god mat och dryck. Vädret var också fint, soligt och varmt, runt 25 grader. Dagen efter åkte vi hit till oss och Mattias föräldrar och syster med fam, stannade i två nätter till. De tog in hos grannen som har B&B. Nästa dag blev en tur för oss "tjejer" till Ullared och GeKås. Jättemycket folk trots att det var strandväder. 
Agardhsgatan i Båstad, med sina fina gamla hus
Sand, här ute åt vi på kvällen.

Före Skansen hotellet så körde vi till Café Killeröd som ligger högt upp på åsen och åt deras fantastiskt stora och goda räkmacka.

Vår robotgräsklippare har fått ett hus och Agnes provade så att det dög.

Utanför Café Killeröd stod denna söta lilla bänk som passade perfekt till denna söta lilla flicka och dockan.

Gustav och Agnes på Sand.

Hanna, Gustav och Agnes

Badplast i Båstad med kyrkan i bakgrunden.

Kjell och Helena på Sand

Hotell Skansen i Båstad

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde