Marsdockan

Köpte dessa tulpaner häromdagen, tycker blomman är så fin.
Marsdockan blev klar för några minuter sedan. Hon heter Krokus. Just nu kommer det ner något smått uppifrån, ser ut som snöblandat regn. Idag är det allmänt grått och disigt. Ska inte klaga för i början av veckan hade vi flera härliga soliga dagar och i natt har det inte varit några minusgrader heller. Så visst närmar vi oss våren.

Denna vecka har vi filmvecka i Laholm, många bra filmer: Milleniumfilmerna, Bröllopsfotografen, Sommaren med Göran, Göta Kanal 3, I taket lyser stjärnorna, Flickan, Apan m fl. Jag har redan tidigare sett flera av filmerna men i onsdags var jag och såg I taket lyser stjärnorna, handlar om en mamma som är cancersjuk och hennes tonåriga dotter. Väldigt gripande och mycket känslor. Hon som spelar mamman var där och fick mottaga filmpriset på 10 000;- som Sparbanken Boken och Dina försäkringar sponsrat. Funderar på att se Flickan som går i morgon em.

För övrigt i veckan så har dagarna bara rullat på, en kväll line dance, en kväll gympa och så lite promenader och sköna stunder på vår underbara altan åt söder. Den är kanon att ha nu när solen börjar titta fram. Ikväll blir det svårt; ska man titta på Let´s dance eller På spåret?? Varför måste de ha två bra program på samma tid? Visst man kan ju se reprisen men det blir liksom inte samma sak.

Kommentarer

Soili sa…
Det var en glad liten krokusflicka,va söt hon är.
Lotte sa…
Så fin hon blev din vårkrokus. Min har äntligen också blivit färdig.
Nettan sa…
Så söt hon är, din krokus. Jag fick inte till det där med mössan, men det har ju du!

Populära inlägg i den här bloggen

Datakrasch

Dueodde