Morgonpromenad

Vilken härlig morgonpromenad det blev idag. Solen sken, fåglarna kvittrade, lärkan drillade och det var vindstilla. Ljuuuvligt.
I lördagskväll träffade vi Eivor o Göran och det blev naturligtvis kortspel, lika trevligt som alltid.
I går em blev det bio, Pirret. Hade ingen aning om vad det var för film, vann biljetterna. Den handlade i alla fall om en 5-årig flicka Sara och hennes stressade ensamstående mamma ( Frida Hallgren). När Sara såg något som hon tyckte var magiskt vackert så började det pirra i magen på henne och hon svävade helt plötsligt fritt i luften. Mamman ringde läkare som lyckades få ett foto på Sara när hon svävade. På lasarettet blev man alldeles till sig och fick Nobelpristankar i huvudet. Man försökte få Sara på alla vis att sväva, men hur lätt var det, inget pirr infann sig i magen på ett lasarett. Det var en riktigt söt film och Sara fick åka hem och ha sin speciella lilla egenskap för sig själv.
Tråkigt var det att höra att man funnit lilla flickan Engla död. Har ju hoppats att hon skulle varit vid liv någonstans. Vad är det för människa som kan göra något så grymt. Skönt att han är fast i alla fall och kanske ännu fler ouppklarade mord kan lösas.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dueodde

Datakrasch